images2.jpg

ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА ШКОЛСКЕ 2021/22 ГОДИНЕ

Поштовани ученици и родитељи,

Друго полугодиште школске 2021/2022. године почиње у понедељак, 24.јануара 2022.године, а настава за ученике биће реализована на следећи начин:
Настава за све ученике почиње већ устаљеном распореду.

1) У првом циклусу образовања (ученици од 1. до 4. разреда) примениће се први модел организације образовно-васпитног рада, тј. настава ће се реализовати непосредно у школи. 

2) У другом циклусу образовања (ученици од 5. до 8. разреда) примениће се други модел организације образовно-васпитног рада, тј. комбиновани модел наставе. Ученици сваког одељења ће бити подељени у две групе (група А и група Б), које ће похађати наставу на следећи начин: група А једне седмице долази на наставу у школу понедељком, средом и петком, док група Б исте седмице на наставу долази уторком и четвртком. Следеће седмице се групе мењају, па тако група Б долази на наставу у школу понедељком, средом и петком, док група А долази уторком и четвртком. Група која није непосредно на настави у школи у обавези је да прати часове на платформи. Настава у школи 24. јануара за ученике другог циклуса почиње са групом А у првој недељи другог полугодишта (од 24. до 28. 01. 2022.).
У четвртак, 27. јануара обележавамо Савиндан, те је овај дан за све ученике ненаставни, али радни.

3) Часови се држе у реалном времену и трају 45 минута. Сви остали облици образовно-васпитног рада одржаваће се по редовном распореду.

4) Поштовање препоручених епидемиолошких мера је обавезно и подразумева: обавезно, исправно и доследно ношење маски од момента уласка у школско двориште и у простору школе од стране свих лица (ученика и запослених), одржавање физичке дистанце, одржавање опште и личне хигијене, као и одржавање хигијене у простору школе. 

Детаљније о упутствима од стране Министарства просвете, Института за јавно здравље Србије "др. Милан Јовановић Батут" за организацију рада школа у другом полугодишту можете прочитати на следећим линковима:

Одлука Тима
Измена Прилога
Измена Прилога

Powered by WebExpress
yeztonskZ_JclRs9vbbLcP9082KqMPUkvbsNjJsMOp8