Такмичења

вц.jpg

Школска 2022/23.година

ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЈАУченик 7.разреда Милан Карабашевић освојио је 1.место на Општинском такмичењу. Ментор је наставник технике и технологије Катарина Милутиновић.


ГИМНАСТИКА


Ученик 4.тог разреда Михајло Јовањикић освојио је 3.место на Окружном такмичењу.


ФУДБАЛ


Мушка екипа наше школе освојила је 3.место на општинском такмичењу


КАРАТЕ


Ученик 2.разреда Урош Радивојевић освојио је 2.место на Школском првенству уже Србије и 1.место на Школском првенству Србије .


СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ


Ученици 5.тог разреда Лука Тошић и Ксенија Јаношевић, и ученица 6,тог разреда Ана Патаи, освојили су 3.место на Општинском такмичењу. Ментор је наставник српског језика Милан Станковић. 


КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА

Ученица 8.разреда, Анастасија Голубовић, освојила је 1.место на Општинском такмичењу, а на Окружном такмичењу 3.место. Ментор је наставница српског језика Јасмина Ристић Голубовић.


МАТЕМАТИКА 
Ученице 4.разреда Крцић Сташа освојила је 1.место и Петра Муселиновић  освојила је 3.место на Општинском такмичењу. Ментор је учитељица Драгана Динуловић.Школска 2021/22.година

''ЧИТАЛИЋИ''


Ученик 1.разреда Павле Петковић, освојио је 1.место на Републичкој смотри. Ментор је Тања Костић. Ученица 2.разреда Неда Стојановић освојила је 1.место на Републичкој смотри. Ментор је Александра Катић.

ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК


Ученица 8.разреда Јана Урошевић освојила је 2.место на Окружном такмичењу. Ментор је наставница енглеског језика Маријета Тодосијевић

БИОЛОГИЈА

Ученица 6.тог разреда Маша Ђорђевић освојила је 1.место и пласирала се на Окружно такмичење. Ментор је наставница биологије Марија Тодоровић. 

ИСТОРИЈА

Ученик 6.разреда Предраг Пуњика освојио је 1.место на Окружном такмичењу. Ментор је наставник историје Жика Ракић.

ФРАНЦУСКИ ЈЕЗИК

Ученице 8.разреда Кристина Журкић и Тамара Миловановић, освојиле су 2,место на Општинском такмичењу и пласирале су се за Окружно такмичење.

КАРАТЕ

Ученик 1.разреда Урош Радивојевић освојио је 1.место на Школском првенству уже Србије - Републичко такмичење.

СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ

Ученица 5.разреда Ана Патаи освојила је 3.место на Општинском такмичењу и пласирала се на Окружно такмичење. Ментор је наставник српског језика Милан Станковић.
Ученица 7.разреда Тамара Младеновић освојича је 3.место на Општинском такмичењу и пласирала се на Окружно такмичење. Ментор је наставница српског језика Јасмина Ристић Голубовић.

Честитке ученицима и наставницима српског језика и пуно успеха у будућим такмичењима!

МАТЕМАТИКА

Ученица 3.разреда Крцић Сташа освојила је 1.место на Општинском такмичењу из Математике. Учитељица је Драгана Динуловић
Микуловић Нина освојила је 2.место на такмичењу из Математике. Учитељица је Татјана Трујић и
Ђорђевић Филип Похваљен је за успех на Општинском такмичењу из Математике. Учитељица је Драгана Динуловић
Ученик 4.рауреда Думитров Матеја освојио је 3-место на Општинском такмичењу из Математике. Учитељица је Сузана Цветковић

Честитке ученицима и учитељицама!

КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА

Ученица 7.разреда Анастасија Голубовић освојила је 3.место на Општинском такмичењу из Књижевне олимпијаде и пласирала се за Окружно такмичење. Ментор је наставница српског језика Јасмина Ристић Голубовић
Ученица 8.разреда Кристина Журкић освојила је 3.место на Општинском такмичењу из Књижевне олимпијаде и пласирала се за Окружно такмичење. Ментор је наставник српског језика Милан Станковић

Честитке ученицама и наставницима српског језика!


Школска 2020/21.година

Ученица 4.разреда ОШ''Вук Караџић'', Андреа Јаношевић, освојила је II место на IX смотри ''Читалића 2021'' у категорији Читалићи Креативци (републички ниво смотре). 
Ментор, професор разредне наставе, Александра Катић; 
Kоординатор Сузана Мислимоски. 
Честитке ученици, ментору и координатору тима.

Powered by WebExpress
yeztonskZ_JclRs9vbbLcP9082KqMPUkvbsNjJsMOp8